1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Профил на заводот

Профил на заводот

  Јавната Установа Завод за заштита и рехабилитација - Бања Банско е установа која згрижува, негува, едуцира и рехабилитира лица со телесен инвалидитет и е единствена установа од ваков тип во Република Северна Македонија. Установата се наоѓа на влезот на Струмичкото село Банско, во близина на хотелот...

Повеќе...

Дејност на Заводот за заштита и рехабилитација

Дејност на Заводот за заштита и рехабилитација

 Основна дејност на Заводот е заштита, рехабилитација, нега и едукација на нашите корисници - лица со попреченост во физичкиот развој. Групата на корисници кои се сместени кај нас е хетерогена во секој поглед, па за да се обезбеди ефикасно функционирање, корисниците се делат во повеќе групи...

Повеќе...

Стационар и сместување

Стационар и сместување

 

  Стационарот се наоѓа на горниот кат од постариот објект и двата спрата од новата зграда. Се состои од повеќе простории: спални соби, простории за дневен престој и забава, санитарии со купатила за лична хигиена, кујна и трпезарија (поголемиот дел од активностите се одвиваат во овој оддел).

Повеќе...
Previous
Next

Завод за рехабилитација и здравствена заштита - Бања Банско

Контакт

Адреса:
с. Банско - Струмица, Република Северна Македонија

Е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 (0) 34 377 169

Факс: +389 (0)34 377 169

http://www.zavodbansko.com.mk

Останати информации

Останати информации:

 

Ние сме неизмерно благодарни на сите оние кои досега направиле хуман гест и пружиле помош на нашите корисници. За сите организации, компании или индивидуи кои парично сакаат да помогнат на корисниците на Заводот, во прилог се дадени информациите за нашата жиро сметка:

150010290978519 програма 42

Приходна шифра: 725939

Даночен број: 4027971118059, АД Стопанска Банка

Ако сакате да добиете подетални информации за Заводот за заштита и рехабилитација - Бања Банско или пак имате некое конкретно прашање, може директно да контактирате со нас со пишување порака во формата погоре.